SP Milletvekili Adaylarından Yenice Pazar Yeri Ziyareti

SP Milletvekili Adaylarından Yenice Pazar Yeri Ziyareti

Yayın: 28.05.2018 20:20
Paylaş:
A+ A-

Saadet Partisi Milletvekili adayları Muhsin Çebi, H. Latif Alper ve İsmail Kirenli Yenice pazar yerinde ziyaretler gerçekleştirdiler.

Halkın büyük teveccüh ve ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Milletvekili adayları; “her zaman halkımızın yanında yer aldık. Amacımız milletimizle birlikte ayrışmadan, kutuplaşmadan hep bir arada kardeşçe yaşamak. Tüm dayatmalara ve itibarsızlaştırma çabalarına rağmen yanlışlıklara taraf olup, kolayı seçmeyen ve millet için “Millet İttifakı” içerisinde yer alan Saadet Partisi bu ülkenin sigortasıdır, teminatıdır.

İnşallah 25 Haziran sabahında Türkiye’de 16 yıllık iktidarında kendi deyimleriyle bu ülkeyi beka sorunu bir ülke haline getiren bu iktidar gidecek. Kardeşlik ruhuyla bu ülkeye en güzel hizmetleri yapacak yeni, sözde değil, her şeyiyle milli bir iktidar görevi devralacaktır.

25 Haziran, Emeklisinin yüzü gülen, çalışanın ay sonunu nasıl getiririm diye düşünmediği, gençlerinin istihdam olduğu, esnafının, siftah bile edemeden tezgahını kapatmadığı, yatırımların kalkınmaya yönelik yapıldığı müreffeh bir Türkiye için hep birlikte, tüm milletimizle güzel günlerin başlangıcı güzel bir gün olacaktır.

Milli Görüş bu ülkeyi yeniden şahlandıracaktır. Toplumun çoğu kesiminin değişime ihtiyacının olduğu ortadadır. Üreten ekonomisiyle, büyük sanayi hamleleriyle, adil düzen ile yeni bir dünya düzeni kurulacaktır.

Tüm milletimiz, inanıyoruz ki en iyisine en güzeline lâyıktır”ifadelerine yer verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul, ASELSAN ile Deepdefence Hızlandırma Programı’nı başlattı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla ASELSAN ortaklığında savunma teknolojilerine odaklanan girişimler için Deepdefence Hızlandırma Programı'nı başlattı.

Teknopark İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Deepdefence, savunma teknolojileri alanında ya da savunma teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin prototip geliştirme, ticarileşme, büyüme ve globalleşme süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Program kapsamında girişimcilere çeşitli eğitimlerin yanı sıra, ASELSAN'ın vereceği teknik mentörlüğü de kapsayan mentörlük desteği, ASELSAN'ın müşteri olabileceği durumlarda ilk müşteri olma ve ürün/prototip doğrulama desteği, laboratuvar ve altyapı desteği, Cube Incubation kuluçka merkezi imkanlarına erişim, kamu hibe programları için danışmanlık, yatırım fonlarına erişim, pazarlama ve tanıtım desteği ile uluslararası hızlandırma programlarına erişim destekleri sağlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, küresel ölçekte tanınan bir merkez haline gelen Teknopark İstanbul'da, girişimcileri destekleyerek Türkiye'nin savunma teknolojileri alanındaki gücünü artırmasına katkı sağlamak istediklerini belirterek, “ASELSAN gibi bu konuda öncü bir kurum ile girişimcilerimize bu alanda yepyeni ufuklar açacağımıza inanıyoruz.” ifadesini kullandı.