Sporcularımızdan Vali Gürel’e Ziyaret

Sporcularımızdan Vali Gürel’e Ziyaret

Yayın: 30.01.2020 19:31
Paylaş:
A+ A-

Değişik spor branşlarında derece elde eden sporcular, Karabük Valisi Fuat Gürel’i ziyaret etti.

Vali Gürel, 20-22 Ocak 2020 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Badminton Şampiyonasında tek bayanlar Kategorisinde üçüncü ve Karışık çiftlerde 2. olan Hale Nur Küçük sevgili ve aynı turnuvada tek bayan ve çift bayanlarda üçüncü olan Erva Nur Ünal’ı makamında kabul ederek tebrik  etti.

Sporcuları gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Vali Gürel, “Göstermiş olduğunuz başarıların tesadüfi olmadığını biliyoruz, çok yoğun şekilde çalışıyorsunuz. Spor zaten ilimizin kültüründe var başarılı, derece yapan milli takımlara yükselen ve oralarda da aynı başarıları gösteren sporcularımız var. Spor ilimizin en büyük zenginliklerinden birisi  daha çeşitli branşlarda daha fazla şampiyona sahip olan bir şehir olmamızı ümit ediyorum. Başarılarından dolayı sizleri tebrik ediyor, sizleri yetiştiren antrenörlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın artarak devam edeceğine olan inancım tam. Spor branşlarında gösterdiğiniz bu başarıları derslerinizde de göstereceğinize eminim. Sizlerin göstermiş olduğu bu başarılar diğer sporcularımıza da örnek olacaktır. ” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ile antrenör Cavit Şengün’ün hazır bulunduğu ziyarette sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendiren Vali Gürel, sporcular ve antrenörler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.