Sunay Akın ve İlhan Şeşen Sevenleri ile bir araya geldi

Sunay Akın ve İlhan Şeşen Sevenleri ile bir araya geldi

Yayın: 24.05.2019 00:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük’e gelen Sunay Akın ve İlhan Şeşen “Aşk Şarkıları ve Öyküler” programında sevenleriyle bir araya geldi.

Edebiyat ve müziğin bir arada sunulduğu “Aşk Şarkıları ve Öyküler” adlı program kapsamında iki usta sanatçı Karabük’te sevenleri ile buluştu.TED Karabük Koleji Mehmet Bülent Mağdenli Spor Salon’unda gerçekleştirilen programda Şair, yazar, tiyatrocu ve araştırmacı Sunay Akın programda kendine özgü anlatımıyla herkesin bildiği ünlü kişilerin bilinmeyen yönlerini anlattı. Akın, İlhan Şeşen’in seslendirdiği şarkılar arasında, Melih Cevdet Anday, Manisa Tarzanı olarak bilinen Ahmet Bedevi ve Tuncel Kurtiz gibi ünlülerin bilinmeyen yönlerini anlattı.

Birbirinden güzel aşk parçalarını seslendiren İlhan Şeşen’e izleyiciler de eşlik etti. Şeşen ve Akın’ın performansı Karabüklü sanatseverler tarafından büyük beğeni aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.