Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayın: 05.09.2019 22:52
Paylaş:
A+ A-

9 Eylül Pazartesi günü 2019–2020 eğitim–öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle öğrencilerin daha güvenli bir şekilde evlerinden okullara, okullarından evlerine dönmeleri için yapılması gerekenleri konuşmak ve karar altına almak amacıyla Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak Akköz başkanlığında Milli Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, Şube Müdürü Melih Zencir ve yüklenici firmaların katılımı ile taşımalı eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; öğrenci taşımasının en güvenilir şekilde yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yüklenici firmaların görev ve sorumlulukları, öğrenci taşıma servisi güvenliği ve taşıma hizmetleri ile ilgili diğer konularda karşılaşılan aksaklıklar dile getirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da SMA hastası 2 yaşındaki Ege bebek için konser düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Osmancık ilçesinde SMA hastası Ege Bostancı için “Ege’ye Nefes Ol” adıyla konser düzenlendi.

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesinin desteğiyle gönüllüler tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında çeşitli ürünlerin satışı için stantlar kuruldu.

İbrahim Sarıca ve Mustafa Sevim'in konser verdiği etkinlikten kazanılan gelirin Yasemin ve Hasan Bostancı çiftinin 2 yaşındaki çocukları SMA hastası Ege’nin tedavisinde kullanılacağı bildirildi.

Programa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Belediye Başkanı Ahmet Gelgör de katıldı.