Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalara Aralıksız Devam Ediyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalara Aralıksız Devam Ediyor

Yayın: 08.05.2019 23:08
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalar devam ediyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada, kent merkezi ve tarihi çarşı bölgesinde yol yıkama, ağaçlık alanlar, mezarlıklar ve okulların çevrelerinde temizlik, bank boyama gibi çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Safranbolu halkının ve ilçeyi ziyaret eden yerli – yabancı misafirlerin daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda kentin merkezi ve ana arterlerinde mıntıka temizliği ve yıkama yaptıklarını ifade ederken, çalışmalarının aralıksız devam edeceğini” söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, üçüncülük avantajını kullanmak istiyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un 4 puan önünde 3. sırada yer alan Trabzonspor, kalan 6 haftada bu avantajını kullanarak ligi tamamlamak istiyor.

Ligde 52 puanla üçüncü sırada bulunan bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde puan cetvelinde en çok bu basamakta kaldı.

Karadeniz ekibi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzak ara ilk iki sırada yer aldığı ligde, Abdullah Avcı yönetiminde 24 maçlık dönemde 17 haftayı üçüncü sırada kapattı.

Abdullah Avcı, ligin 8. haftasında 12 puanla yedinci sırada devraldığı Trabzonspor'u 15. haftada 26 puanla üçüncü sıraya taşımıştı.

– Son 6 maç

Trabzonspor, ligin son 6 haftasında 4 puanlık avantajını kullanarak sezonu 3. sırada bitirmeye gayret gösterecek.

Bordo-mavililer, son 6 haftada sırasıyla Mondihome Kayserispor (d), Gaziantep FK, Yılport Samsunspor (d), İstanbulspor, RAMS Başakşehir (d) ve MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

– Geçen sezon 6. sırada tamamlamıştı

Trabzonspor, geçen sezon ligi 57 puanla 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

Karadeniz ekibi, son 6 haftaya 52 puanla girerken üçüncülük yolunda da büyük avantaj elde edip geçen sezondan daha iyi bir performans ortaya koyma şansı yakaladı.