Teröre Tepki Konvoyu Oluşturdular

Teröre Tepki Konvoyu Oluşturdular

Yayın: 18.08.2015 10:20
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu ilçesinde ‘Tofaş grubu’, yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla yaklaşık 30 araçla konvoy oluşturdu.

Safranbolu Aslanlar mevkiinde toplanan yaklaşık 30 araçlık grup, araçlarına Türk bayrakları asarak yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için konvoy düzenledi. Aslanlar mevkiinden başlayan konvoy trafik ekiplerinin eskortluğunda Kıranköy mevkiinden geçerek Eski Çarşı bölgesindeki Safranbolu Şehitler Anıtı’na geldi. Konvoy esnasında halk da sloganlarla gruba destek verirken, karşı şeritten gelen araçlar da kornalarına basarak gruba destek verdi. Tofaş grubu, Safranbolu Şehitler Anıtı’nda hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Safranbolu Tofaş grubu adına açıklama yapan Burak Özdemir, son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için arkadaş gruplarıyla böyle bir program yaptıklarını ifade ederek, terörü lanetlediklerini söyledi. Özdemir, “Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti gençleri olarak Karabükümüzün her caddesinde her sokağındayız. Terörü temsil eden, sempati duyan her hain, karşısında bizleri bulacaktır. Polisimizin ve askerimizin her türlü destekçisiyiz. Karabükümüz rahat olsun, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ne mutlu Türküm diyene” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Açıklamanın ardından grup, Safranbolu Şehitler Anıtı’ndan konvoy halinde çıkarak Safranbolu Bağlar mevkisinden dolanarak konvoya başladıkları Aslanlar bölgesinde olaysız bir şekilde dağıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.