Tezsever ve Ekibinden Vali Alimoğlu’na Ziyaret

Tezsever ve Ekibinden Vali Alimoğlu’na Ziyaret

Yayın: 10.04.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Hüseyin Zengin, Müdür Yardımcıları, Polis Memurları ve POMEM Öğrencileri Vali Orhan Alimoğlu’nu makamında ziyaret ederek, günün anısına İl Emniyet Müdürlüğü ile POMEM personeli tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na çiçek takdim edildi.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever tarafından Vali Orhan Alimoğlu’na Polis Haftasında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Emniyet Teşkilatının Ülkemizin en köklü teşkilatlardan biri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Alimoğlu “İnsanların toplu olarak yaşadığı yerlerde mutlaka bir emniyet teşkilatı da bulunur. Adı üstünde emniyet teşkilatı, insanları emin ve endişesiz yaşatma teşkilatıdır, arkadaşlarımız bunun için görev yapıyor. İlimizde herhangi bir yerde yaşayan bir vatandaşımız huzursuz olursa bizlerde huzursuz oluruz. Görevimiz vatandaşlarımızı huzur ve güven içinde yaşatmaktır. Emniyet Teşkilatımız samimiyetle, canla, başla, özveri ile çalışmaya gayret ediyorlar. Karabük’te yaşayan insanlarımız emniyet ve huzur içinde yaşayacaklar. Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 170. Yılını kutluyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 25.04.2024 14:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Barış Mahallesi’nde 2 şüphelinin evinde gerçekleştirilen aramada, 14 gram satışa hazır metamfetamin, 70 sentetik ecza hap, 3 kenevir tohumu, 2 çakmak gazı, 7 uyuşturucu kullanma aparatı ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 17 bin 500 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli tahkikat başlatıldı.