Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 03.12.2019 20:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İBRAHİM ÖZTÜRK gündemi sarsıyor

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim ÖZTÜRK,yeniden Karabük gündemine getirdiği “Demir ticaretinde naylon fatura ve faturasız satışlar konusu ile..” Karabük gündemini sarsmaya devam ediyor.Başkan İbrahim ÖZTÜRK son olarak “Demir Tüccarlarının bu büyük sorunu ile Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi Üyelerinin ve hem Meclis Üyelerinin,hem de Yönetim Kurulu’nun ilgisini beklediğine dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda da bu konunun gündeme geldiğine işaret eden,Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim Öztürk “Bu konu Ankara’da birçok görüşmelerin yapılmasına sebep olmuştu.Ne yazık ki olumlu bir sonuç alınamadı.Şimdi Demir Ticaretini dürüst biçimde yapan arkadaşlarımız,Tüccarlar bu naylon fatura olayı ile çok ciddi bir haksız rekabet yaşıyorlar..” yolunda görüşler dile getirdi.

Karabük Demir Tüccarları Dernek Başkanı İbrahim Öztürk ayrıca şu görüşleri dile getirerek Ticaret ve Sanayi  Odası’nda ki Meslek Komitesi Üyelerine seslenerek şunları söyledi “  Naylon faturadan canımız çok yanıyor.Sorunumuza çözüm üretmek için Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi oy pusulasındaki temsilcilerimiz EMRE AKYÜZ, HÜSEYİN YALÇIN, MURAT ORHAN, BAYRAM DEMİR, ERTAN DEMİREL, HÜSEYİN DEMİR, HİKMET RIFAT ALTUNDAL, EMRAH NURİ ÖZDEMİR, MURAT İSMAİL TAŞ, SELÇUK ARSLAN arkadaşlarımızında bu konuda duyarsız kalmamalarını naylon fatura ile mücadelemizde lütfen bizlere yardımlarını bekliyoruz.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teniste Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, Trabzon’da sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti.

Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu.

Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi.

Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.” dedi.

Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, “Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.” diye konuştu.