Tıpta uzmanlık sınavında Karabüklülerin büyük başarısı

Tıpta uzmanlık sınavında Karabüklülerin büyük başarısı

Yayın: 08.06.2017 00:05
Paylaş:
A+ A-

Nisan 2017 dönemi Tıpta uzmanlık sınavında Karabüklü Dr. Ahmet Üstündağ Türkiye ikincisi, Dr. Makbule Esen Öksüzoğlu ise Türkiye altıncısı oldu.

Kendisi de Karabüklü olan TUSTIME Eğitim Kurumları’nın kurucusu olan Murat Erkeçoğlu, Tus derecesi çıkarmış, alanında öncü bir kurum olduklarını söyledi.

Erkeçoğlu, her sınavda olduğu gibi bu sınavda da kursiyerlerinin büyük başarılar elde ettiğini belirterek, bu dönemde derece başarısı gösteren hemşerileri Dr. Ahmet Üstündağ ve Dr. Esen Öksüzoğlu’nu kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TOGÜ’de tekerlekli sandalye almak için 180 bin plastik kapak toplandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu (MYO) İletişim Kulübü üyesi İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'nin başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 180 bin plastik kapak toplandığı bildirildi.

İletişim Kulübü üyelerinin katkılarıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan kampanyada toplanan plastik kapakların karşılığında tekerlekli sandalye alınarak, engellilere ulaştırılması hedefleniyor.

İletişim Kulübü üyesi İş Sağlığı ve Güvenliği 2. sınıf öğrencisi İbrahim Şenyerli, engelliler için kapak toplama kampanyası başlattıklarını belirterek, “180 bin kapağa ulaştık. 200 bin kapakta 1 tekerlekli sandalye alabiliyoruz. Ne kadar çok kapak toplarsak, o kadar çok arkadaşımızın hayatını kolaylaştırmış oluruz. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini ve sosyal sorumluluk projesine destek olmasını bekliyorum.” dedi.