Tırın Altında Kalan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Tırın Altında Kalan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Yayın: 06.11.2017 00:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ışıklarda yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kalan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Demir Çelik Kavşağında ışıklarda yolun karşısına geçmek isteyen Osman Bağca (67) adlı yaşlı adam Bilal K. idaresindeki 78 AD 580 plakalı tırın altında kalarak ağır yaralandı.

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır şoförünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Mustafa Yavuz Makamını Ece Supçin’e Devretti

Yayın: 24.04.2024 10:16
Paylaş:
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve beraberinde yönetici, öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Vali Mustafa Yavuz, makam koltuğunu Şehit Metin Arslan İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Ece Supçin’e devretti.

Ziyarette; Valli Mustafa Yavuz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklarımıza bayram olarak hediye etti. Sizler, bizlerin geleceğisiniz, bizler sizlerin gözlerindeki ışığa güvenerek geleceğimizi sizlere emanet ediyoruz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Makam koltuğuna oturan Ece Supçin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Vatanımızı bayrağımızı korumayı, çalışkan olmayı, değerli öğretmenlerimizden, annelerimizden, babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün çocukları, yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız emaneti, ülkemizin en güzel yerlerine taşıyacağız.

Dünyanın en şanslı çocukları olarak bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Ece Supçin Vali olarak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Şenol Ayyıldız’ı arayarak; yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi Projesi içerisinde çocuklar için oyun alanlarının artırılmasını talep etti.

Ayrıca; yetim ve öksüz çocukların bayramlarının kutlanması adına her birine dondurma ikram edilmesini istedi.

Ziyarete gelen Şehit Metin Arslan İlkokulu 3.sınıf öğrencisi İmren Asya Durak ve Şehit Metin Arslan İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Kamil Şahin ile yakından ilgilenen Vali Mustafa Yavuz, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek Bayramlarını tebrik etti.