TOKİ, Taşköprü’ye yapacağı 310 konut için ihaleye çıktı

TOKİ, Taşköprü’ye yapacağı 310 konut için ihaleye çıktı

Yayın: 03.06.2017 00:16
Paylaş:
A+ A-

Toplu Konut İdaresi’nin Taşköprü ilçesine yapacağı ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında talihlilerin belirlendiği 250 konutluk proje Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın girişimleri sonucu 310 konut, 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi ve 1 adet cami olarak ihaleye çıktı.

TOKİ Başkanlığı tarafından 5 Temmuz 2017 günü saat 14.00’da İstanbul TOKİ Hizmet binasında ihalesi gerçekleşeceği kaydedildi.

550 takvim günü içinde tamamlanması planlanan proje ile ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, uzun süredir girişimlerini sürdürdükleri emeklilere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik konut yapımı projesinin ihalesinin gerçekleşmesinden ve 250 olan konut sayısının 310’a çıkmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Arslan, “Ev sahibi olmayan vatandaşların hayatlarının geri kalan kısmını kendi evlerinde sürdürmelerinin önünü açacak olan TOKİ projesinde emeği geçen Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz’e, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, AK Parti Kastamonu İl Yönetimi ve Taşköprü İlçe Yönetimi ile TOKİ yetkililerine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

27 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde proje tünel kalıp sistemi ile yapılacak olan proje 2+1 olarak tasarlandı. Konutların ödemeleri, yüzde 12 peşin 180 ay vade ya da yüzde 20 peşin 240 ay vade seçenekleri ile yapılabilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile ilgili paylaşım yapan 8 kişi gözaltına alındı

Yayın: 28.03.2024 14:00
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde Karabük Üniversitesi’nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu… Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi’nde yaşanan olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yaptığı tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Başsavcılığın talimatı üzerine, emniyet ekiplerince 8 şüpheli gözaltına alınırken 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonların devam ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada Karabük Üniversitesi’nde okuyan Türk öğrencilerin, Afrika ülkelerinden gelen öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ve HIV belirtileriyle hastaneye başvurduğu ve bu sebeple hastanelerde yoğunluk oluştuğu iddia edilmişti.

KARABÜK’TE GÖZ ALTILAR OLACAK MI?

Karabük Üniversitesi ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapan 8 kişi göz altına alınırken, Karabük’te de bu şekilde iddialarda bulunarak açıklamalar yapan ve ve sosyal medya da paylaşım yapan kişi veya kişilerinde göz altına alınıp alınmayacağı merak edilirken, Karabük’te de göz altıların olup olmayacağı konuşuluyor.