Tomruk Çarpan İşçi Hayatını Kaybetti

Tomruk Çarpan İşçi Hayatını Kaybetti

Yayın: 14.08.2017 02:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçesinde ormanlık alanda makaralı halat yardımıyla çekilen tomruk orman işçisine çarptı. İşçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı Ören Köyü Kocadağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, orman işçisi Hüsnü Koymalı’ya (63) traktör ile çalıştırılan makaralı halat yardımıyla tomrukların çekildiği sırada taşa takıldıktan sonra savrulan tomruk çarptı. Koymalı bir anda yere yığılırken iş arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Koymalı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemelerin ardından Hüsnü Koymalı’nın cesedi Yenice Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR, Almanya’da düzenlenen Wire and Tube fuarına katıldı

Yayın: 20.04.2024 12:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), pazarlama ve ihracat faaliyetlerini güçlendirme hedefleri doğrultusunda Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Wire and Tube fuarına ikinci kez katıldı.

KARDEMİR’den yapılan açıklamaya göre, 15-19 Nisan’da gerçekleştirilen fuar, tel, kablo, tüp, boru ve yan sanayiler gibi ana alanlarda faaliyet gösteren 65 ülkeden 2 binden fazla katılımcıyı bir araya getirdi.

KARDEMİR’in satış, pazarlama ve ihracat ekipleri, fuarda müşteri görüşmeleri gerçekleştirdi.

KARDEMİR yetkilileri, 56 milimetre kalınlığındaki kangal ürünleri ve kaliteli yuvarlak çubuk (SBQ) üretimi konusunda ziyaretçilere detaylı bilgi sunarken, yeni satış ve pazarlama bağlantıları kurma fırsatı buldu. Ayrıca, ihracat alanında birçok firmayla görüşmeler gerçekleştirildi.

Avrupa’nın en büyük demir-çelik fuarlarından biri olan Wire and Tube fuarında KARDEMİR standını ziyaret eden ve firma temsilcileriyle görüşen tüm sektör paydaşlarına teşekkürlerini ileten KARDEMİR yetkilileri, fuarın kendilerine sunduğu olanakları değerlendirerek yeni iş bağlantıları kurma yolunda önemli adımlar attıklarını belirtti.