Tosya’da 5 kişilik aile ölümden döndü

Tosya’da 5 kişilik aile ölümden döndü

Yayın: 05.09.2017 00:30
Paylaş:
A+ A-

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan Mustafa T. (42) yönetimindeki 34 VVF 57 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Suluca köyü mevkiinde kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra karşı şeride geçerek takla attı.

Kaza sonrası takla atan otomobildeki aynı aileden 5 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil yardım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Zeynep T. (14), Ozan T. (11), Sultan K. (77), Pınar T. ve sürücü Mustafa T. ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Köse koltuğunu çocuklara emanet etti

Yayın: 23.04.2024 13:54
Paylaş:
A+ A-

UNESCO Dünya Miras Kenti ve Cittaslow üyesi tarihi kent Safranbolu’nun Belediye Başkanı Mimar Elif Köse 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Zati Ağar İlkokulu Öğrencileri Yağmur Cebeci, Damla Özay ve Mehmet Erdem Yılmaz’a emanet etti. 1 günlüğüne Safranbolu’nun Belediye Başkanı olan çocuklar Safranbolu hakkındaki projelerini dile getirdi.

Öğrencilere belediye başkanlığı koltuğunu devreden Başkan Köse, bu geleneksel uygulamanın amacının çocuklara demokrasi ve yönetim anlayışı hakkında bilgi vermek olduğunu belirtti. Köse, “Çocuklarımızın geleceğe umutla, güvenle ve bilinçle hazırlanmalarını sağlamak için onlara fırsatlar tanımak, onların seslerini duymak ve onlara liderlik yeteneklerini geliştirebilmeleri için destek olmak önemlidir.” dedi.

Yağmur Cebeci, Damla Özay ve Mehmet Erdem Yılmaz, bu özel günün anısına belediye başkanlığı görevini üstlenerek, kendi perspektiflerinden şehrin ve topluluğun geleceğini şekillendirmeye katkıda bulundular.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen program sonunda Zati Ağar İlkokulu Müdürü Nihat Albayrak, öğretmen Elif Yılmaz ve öğrenciler Yağmur Cebeci, Damla Özay, Mehmet Erdem Yılmaz Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ile hatıra fotoğrafı çektirdi.