Türk Bayrağı Çiçek Açtı

Türk Bayrağı Çiçek Açtı

Yayın: 27.05.2018 20:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi’nin Kent Meydanına yaptığı Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışması vatandaştan büyük takdir toplayarak, Kent Meydanı’na ayrı bir renk kattı.

Karabük Belediyesi, ilin düzen ve temizliğine ne kadar önem veriyorsa görüntüsüne de o kadar önem veriyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada, bakım ve çiçeklendirme çalışmalarının yazın şehre ayrı bir güzellik kattığını ifade ederek; “Şehirde bulunan boş alanları mümkün olduğunca çiçeklendirme çalışması yaparak değerlendirmek ve güzel bir görüntüye kavuşturmaya çalışıyoruz. Özellikle Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışmasında vatandaşlarımızdan oldukça güzel yorumlar aldık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda şehrin çeşitli noktalarında bu tür güzelleştirme çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt tüketicilerin kahve makinesi tercihlerini açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.03.2024 08:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, tüketicilerin satın alma noktasında kahve makinesi tercihlerini paylaştı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın, tüketicilerin kahve makinesi tercihlerine ilişkin açıkladığı veriler, Türkiye'de otomatik Türk kahvesi makinelerinin hala revaçta olduğunu ancak ilginin filtre kahve, espresso makineleri ve otomatik kahve makinelerine yöneldiğini ortaya koydu.

MediaMarkt'ın otomatik Türk kahvesi makinesi satışları adet bazında 1 milyonun üzerine çıkarken, satışların büyüme hızı yıllık bazda yüzde 30 oldu. Espresso/otomatik kahve makineleriyse adet bazında 300 bini aşarken, yılda yüzde 120'nin üzerinde bir satış büyümesi kaydetti.

Otomatik kahve makinelerinin satışı ise cirosal olarak yıllık yüzde 300'ün üzerinde bir büyüme gösteriyor. Son açıklanan veriler, otomatik kahve makinesi satışlarının yıllık olarak otomatik Türk kahvesi makinesinden en az yüzde 50 daha fazla ciro yaptığını ortaya koydu.

– 65 mağazada “barista alanı”

MediaMarkt, Türkiye'deki 98 mağazasından 65'inde konumlandırdığı Barista alanlarıyla müşterilerine otomatik kahve makinelerini deneme olanağı sunuyor.

Barista alanları, kahve keyfini evinde yaşamak isteyen tüketicilere hitap edecek şekilde düzenleniyor. Barista alanındaki makinelerde kahve çeşitleri taze ve sıcak haliyle denenebiliyor. Bu sayede müşteriler, satın almak istedikleri kahve makinesinin tüm özellikleri, kalitesi ve nasıl çalıştığıyla ilgili fikir edinebiliyor.

MediaMarkt barista alanlarıyla, İstanbul, Ankara, Bursa, Mersin, Tekirdağ, Adana, Antalya, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Samsun, Balıkesir, Van, Isparta ve Afyon'daki mağazalarında hizmet veriyor. Hizmeti tüm mağazalarda sunmak için çalışmalara devam ediyor.