Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası Devam Ediyor

Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası Devam Ediyor

Yayın: 26.01.2022 21:09
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Türkiye Erkekler Voleybol Şampiyonası başladı.
Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya, Bursa, Van, Ankara, Antalya, Kayseri, Mersin, Kocaeli ve İstanbul’dan 8 takım katıldı.
İki grup olarak düzenlenen şampiyonada işitme engelli sporcular dereceye girmek için mücadele ediyor. Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Ersöz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven de karşılaşmaları takip etti.
5 gün sürecek olan şampiyonanın ilk gününde oynanan karşılaşmaların sonuçları şu şekilde: Van İ.E.EĞT.KÜL.G.S.K 0-3 Uludağ Sağırlar G.S, Kayseri Erciyes İ.E.G.S.K.D 0-3 Manavgat BELD. İ.E.S, İstanbul Sağırlar G.S.K.D. 0-3 Gölcük İ.E.EĞİT.KÜL.GSK, Sincan İ.E.G.S.K.D 1-3 Mersin İ.E.S.K.D

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.