Türköz, ‘Evde Bakım Hizmeti’ Alan Aileyi Ziyaret Etti

Türköz, ‘Evde Bakım Hizmeti’ Alan Aileyi Ziyaret Etti

Yayın: 25.02.2021 17:12
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Evde Bakım Hizmeti’ alan aileyi evinde ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Türköz’e Safranbolu İlçe Sağlık Müdürlüğü Filyasyon ve Aşı Koordinatörü Dr.Didem Ekiz ve sağlık çalışanları eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Kaymakam Türköz; “ Bugün sağlık çalışanlarımızla birlikte Evde Bakım Hizmeti alan vatandaşımızı ziyaret ettik. Elimizde ki verilere göre 2020 yılında Safranbolu Devlet Hastanesi’ne ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz toplamda 2624 ziyaret gerçekleştirdiler. 2021 yılında da 375 ziyaretle tüm yaş gruplarını kapsayan evde bakım ve aşılama hizmetleri devam ediyor. Devletimiz büyük. Sağlık çalışanlarımız pandemi döneminde özverili çalışmalarıyla tüm vatandaşlarımız tarafından destek görmeye devam ediyor. Bizde bu ziyaretlerle vatandaşımızın yanında olduğumuzu belirtiyor ve ihtiyaçlarına ivedi bir şekilde cevap vermeye gayret ediyoruz. Ben misafirperverliklerinden dolayı ailemize teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarımıza gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.