TYP Kapsamında 445 Kişiye İş İmkanı

TYP Kapsamında 445 Kişiye İş İmkanı

Yayın: 18.09.2019 00:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, 445 kişilik kontenjan dâhilinde 9 ay süre ile Toplum Yararına Program uygulaması başvurularının 23-27 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Eğitim Kurumlarında Yardımcı Hizmetler ve Özel Güvenlik alanlarında çalıştırılmak üzere toplam 445 kişilik kontenjan dâhilinde 9 ay süre ile Toplum Yararına Program uygulaması başvuruları 23-27 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Programlara katılmak isteyen ve şartları taşıyanların, Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ve internet üzerinden şahsen müracaat ederek programlara katılmak üzere başvurularını yaptırabilecekleri de kaydedilen açıklamada, “ 8 Ekim tarihinde Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura sonrası belirlenen 445 kişi, 14 Ekim tarihinde işe başlayacak olup 30 Haziran 2020’de sona erecek. Aynı haneden sadece 1 kişinin yararlanabileceği başvuruda ayrıca hane halkının toplam gelirinin asgari ücreti netinin 1.5 katı olan 3 bin 31 TL’yi geçmeyecek” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çetinkaya “Benim Mahallem, Benim Şehrim 7-24 Saat Hizmete Layık”

Yayın: 19.03.2024 11:13
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Esentepe Taşkent Caddesinde katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada  “Benim Mahallem, benim şehrim 7-24 saat hizmete layık” dedi

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya vatandaşlarla bir araya gelerek iftar programında buluştu.

Ramazan ayının bereketini ve birlik beraberlik ruhunu pekiştirmek adına düzenlenen buluşmada, Çetinkaya, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinleriyle samimi bir atmosferde geçen iftar programında, vatandaşlar da belediye başkan adayıyla fikir alışverişinde bulundu.

Konuşmasında, mahalle halkının taleplerini ve beklentilerini dikkate alacaklarını belirten Çetinkaya, Karabük’ü gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

“Benim mahallem, benim şehrim, 7-24 saat hizmete layık”

Çetinkaya, “Şimdi bakın 15 yıl geçmiş. 15 gün değil, 15 saat değil, 15 hafta değil, 15 ay hiç değil tam 15 yıl geçmiş Esentepe ye asfalt atmak seçime 15 gün kala akla gelmiş. Benim şehrimde, benim mahallemde buna layık değil. Benim mahallem, benim şehrim, 7-24 saat hizmete layık. Ve sizlere söz veriyorum. Her dakika, her saat, hemşehrilerime, şehrime, Karabük’üme hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olacağım.” dedi. Yeşil Mahallesi sakinleri, Çetinkaya’ya büyük ilgi gösterirken, iftar programı hem mahalle sakinlerinin bir araya gelmesine hem de adayıyla yakın temas kurma fırsatı bulmalarına olanak sağladı. Çetinkaya, Yeşil Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar buluşmasıyla, vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirerek seçim sürecindeki desteğini pekiştirdi. Yeşil Mahallesi’nde gerçekleşen iftar buluşmasına AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ta katıldı.