TYP Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

TYP Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Yayın: 30.10.2020 22:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR)  İl Müdürlüğü ile imzalanan Toplum Yararına Çalışma Program kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurumlarında göreve başlayan Toplum Yararına Projesi (TYP) kapsamındaki  Temizlik Personeline yönelik iş güvenliği ve sağlığı eğitimlerine başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın da  katıldığı program İş Güvenliği ve Sağlığı Uzmanı Oktay KösE tarafından  Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve ASO  Konferans Salonunda gerçekleşti.

Programda TYP Temizlik Personelinin görev ve sorumluluklarına yönelik yaptığı konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; “Karabük Eğitim Ailesine hoş geldiniz, bulunmuş olduğunuz ortam; öğrencilerimizin hem güvenli hem de temiz bir okulda eğitim görmelerini sağlamaktır. Amacımız bir aile ortamı içerisinde öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlayarak onları daha güvenilir ortamda eğitim öğretime hazırlamaktır. Okullarımızın hijyen ve temizliği sizlerin sorumluluğundadır. Hijyen kurallarına uymada okullarımızda çocuklarımız bizlerin beklentileri üzerinde cevap verdi. Bunun göstergesi ise velilerimizin çocuklarına gerekli rehberliği ve kılavuzluğu yapmasıdır. Siz de artık Karabük Eğitim ailesinin birer üyesisiniz. Görevleriniz tekrardan hayırlı olsun” dedi.

Program İş Güvenliği ve Sağlığı Uzmanı Oktay Köse tarafından verilen eğitim ile devam etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.