Uluslararası öğrencilerin tercihi KBÜ oldu

Uluslararası öğrencilerin tercihi KBÜ oldu

Yayın: 10.08.2018 00:35
Paylaş:
A+ A-

Konya Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesini tercih eden öğrencilerle birlikte üniversiteye ziyaret gerçekleştirdi.

Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri ve beraberinde farklı ülkelerden gelen 25 öğrenci, ilk olarak rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında öğrencilerle tek tek tanışan Rektör Polat, Karabük Üniversitesini tercih ettiklerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca uluslararası öğrencilere Karabük Üniversitesinde sunulan imkanlar hakkında da bilgiler verildi.

Ziyaret sonrasında Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri ve beraberindeki öğrenciler, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğretim Görevlisi Yılmaz Bacaklı eşliğinde üniversitenin kampüsünü gezdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler’in 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev alacağını açıkladı

Yayın: 23.04.2024 13:33
Paylaş:
A+ A-

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler’in 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) görev alacağını açıkladı.

İstanbul

UEFA, 14 Haziran-14 Temmuz’da Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024’te görev yapacak hakemleri duyurdu.

FIFA kokartlı Halil Umut Meler, EURO 2024’te düdük çalacak 19 orta hakem arasında yer aldı. Turnuvada Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını yapacak hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy oldu. Alper Ulusoy ise Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görevlendirildi.

Ayrıca UEFA ile Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) arasındaki iş birliği kapsamında Arjantinli hakem Facundo Tello da turnuvada maç yönetecek hakemler arasına dahil edildi.

Turnuvada görev yapacak orta hakemler şu şekilde:

Artur Soares Dias (Portekiz), Jesus Gil Manzano (İspanya), Marco Guida, Daniele Orsato (İtalya), Istvan Kovacs (Romanya), Ivan Kruzliak (Slovakya), François Letexier, Clement Turpin (Fransa), Danny Makkelie (Hollanda), Szymon Marciniak (Polonya), Halil Umut Meler (Türkiye), Glenn Nyberg (İsveç), Michael Oliver, Anthony Taylor (İngiltere), Sandro Scharer (İsviçre), Daniel Siebert, Felix Zwayer (Almanya), Slavko Vincic (Slovenya), Facundo Tello (Arjantin)

(AA)