Ürkmezer; “Akçasu’da Çalışmalar Son Aşamaya Geldi”

Ürkmezer; “Akçasu’da Çalışmalar Son Aşamaya Geldi”

Yayın: 04.01.2018 22:26
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Akçasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindiğini söyledi.

Safranbolu Belediyesi tarafından projelendirilen Akçasu Deresi Çevresi Düzenleme Projesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Tarihi Çarşının hali hazırda bir destinasyon olduğunu, bu destinasyona yenilerini katmak üzere çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

Projenin tamamlanmasının ardından Akçasu Mahallesinin yeniden Safranbolu turizmine kazandırılacağını dile getiren Ürkmezer, “burayı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimiz tarihi doku içerisinde Arnavut kaldırımlı yolda hem tarihi evleri görecekler hem de dere sesi ile birlikte huzur içerisinde yürüyüş yapabilecekleri bir yere gelmiş olacaklar” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 4 zanlı tutuklandı

Yayın: 16.04.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Valiliğin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yenice ilçesinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde arama yapıldı.

Aramada, 8,11 gram peçeteye emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve hap ile 42 uyuşturucu kullanma aparatı, hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, merkez Atatürk Mahallesi ile Yenice ilçesinde 3 araç, 1 ev ve 11 kişiye yönelik arama yaptı.

Aramada, 7,60 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu, madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 370 lira bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 13 şüpheliden 8’i jandarmadaki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4’ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.