Ürkmezer, “Tek Derdimiz Safranbolu ve Safranbolu Halkına Hizmettir”

Ürkmezer, “Tek Derdimiz Safranbolu ve Safranbolu Halkına Hizmettir”

Yayın: 16.01.2018 20:57
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, geleneksel hale gelen ve her Pazartesi öğleden sonra gerçekleştirilen Halk Günü Toplantılarına devam ediyor.

Vatandaşlarla daha fazla birlikte olmak, Safranbolu halkının sorunlarını kendi ağızlarından bire bir görüşerek dinlemek, çözüm noktasına karşılıklı istişarelerde bulunarak ulaşmak için başlanan ve ilk toplantıdan itibaren yoğun katılımla gerçekleşen Halk Günü Toplantılarının 4. sü Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Her hafta daha da yoğun bir katılım ile toplantılara devam ettiklerini kaydeden Ürkmezer, vatandaşların taleplerini almak, dertlerini dinleyerek çözüme birlikte ulaşmak adına düzenledikleri toplantının benimsenmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ürkmezer şöyle devam etti; “ Göreve başladığım ilk gün de belirttiğim gibi, amacımız: adının bile bir marka olduğu Osmanlıdan günümüze bozulmadan gelebilen ve ülkemizin nadide kentlerinden birisi olan Safranbolu’ya hizmet etmek, Safranbolu’yu gelecek nesillere geçmişten aldıkları gibi emanet etmek ve daha yaşanılır bir kent haline getirmek için çalışmaktır. Bize verilen görevi layığı ile yerine getirebilmektir. Bu nedenle her zaman söylediğim gibi, bu hizmetleri vatandaşımız ile iç içe onlardan destek, fikir ve dua alarak yapacağız. İşte bu noktada 4. sünü gerçekleştirdiğimiz Halk Toplantılarının büyük yararı olacağını düşünmekteyim” dedi.

Toplantılarda Fen İşleri, Zabıta, İmar, Yazı İşleri gibi birimlerin Müdürlerinin de hazır bulunduklarını dile getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “İlk günden bu yana destek ve ilgilerini esirgemeyen tüm Safranbolulu halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da dilenci kılığında hırsızlık yapan 3 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da cerrahi maske ve eldiven kullanarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde hırsızlık yapan kişilerle ilgili çalışma yürütüldü.

Ekipler, cerrahi maske ve eldiven takarak dilenci kılığıyla girdikleri binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.Y. (24), Ü.Y (17), E.K (15), B.Y. (26), B.V (20) ve P.A'yı (35) yakaladı.

Aralarında hırsızlık suçundan 30 ve daha fazla kaydı olanların da bulunduğu 4 kadın ile 2 çocuğun, ikametlerden 380 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 3 bin dolar, 800 avro ve 36 bin 500 lira çaldıkları belirlendi.

Şüphelilerden S.Y. ile çocuklar Ü.Y. ve E.K, ifade sonrası serbest bırakıldı. Kadın şüpheliler B.Y, B.V. ve P.A. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.