Uysal Darbe Girişimini Araştıracak

Uysal Darbe Girişimini Araştıracak

Yayın: 22.08.2016 10:56
Paylaş:
A+ A-

TBMM Genel Kurulu’nda FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun üyeleri belirlendi.

Ak Parti Karabük Milletvelili Prof. Dr. Burhanettin Uysal Araştırma Komisyonu üyesi seçildi. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi ile bu terör örgütünün faaliyetlerinin tüm yönleriyle araştırarak gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan komisyon 15 üyeden oluşacak. Komisyonun çalışma süresi başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üye seçimi tarihinden sonra 3 ay olacak. Kurulan komisyon, gerekli görülmesi halinde Ankara dışında da çalışmalarda bulunabilecek. Önemli bir görev üstlenen Ak Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr Burhanettin Uysal ile birlikte belirlenen diğer komisyon üyeleri şöyle: “AK Parti Burdur milletvekili Reşat Petek, Eskişehir milletvekili Emine Nur Günay, İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekili Belma Satır, İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, Bursa milletvekili Zekeriya Birkan; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili Zeynel Emre, İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İzmir milletvekili Aytun Çıray; Halkların Demokratik Partisi Mardin milletvekili Mithat Sancar ve Milliyetçi Hareket Partisi Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan”

3 kişi görüş bildirdi

  1. Karabük

    Sn. Vekilimize güvenimiz sonsuz. Karabük’teki hainlerin de kim olursa olsun (AKP’li , İş adamı , başkan , genel müdür vs) bu kapsamda ortaya çıkarılıp cezalandırılması beklentimizdir.

  2. vatandaş

    sn vekilimize Karabük üniversitesine onun rektörlük döneminde alınan hocaların bir çoku fetö ile ilgili görevden el çektirildini duyoruz öncelikle bu konuyu açıklasın bizde vatandaş olarak kendine tekrar güvenelim

  3. Karabük

    Burhanettin Bey o alınanları fetöcü diye aldırmış olsaydı şimdi fetöcğ araştırma komisyonuna seçilmezdi? Hangi kuruma fetöcü alınmamış ki? O bakış açısıyla Burhanettin Beyin rektörlüğü döneminde kim başbakandı kim cumhurbaşkanıydı diye de sorgulamak lazım. M Ali Bey bile çıkmış safa saf alkış tuttuk derken bunlara suçlu Burhanettin Bey mi olmuş şimdi?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”