Uysal Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Uysal Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yayın: 12.03.2019 20:16
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Uysal, seçim çalışmalarını yürüttüğü Karabük’de, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kimi zaman kahvehane sohbetlerine katılan, kimi zaman ev toplantıları yapan ve kimi zaman da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 31 Mart’tan sonra Karabük’de başlayacak olan yeni dönemin yol haritasını seçmenlerle paylaşıyor.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Uysal, Şirinevler Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Seçmenlerin beklenti ve taleplerine kulak veren Uysal, Karabük’te yeni başlangıçlar ve yeni atılımlar gerçekleştirebilmek için 31 Mart seçimlerinde destek talebinde bulundu.

Uysal, “AK Parti’ye destek olmak demek, bizim bu halk için hizmetkâr olmamız demek. Karabük için el ele, yürek yüreğe verecek ve inşallah hep birlikte çalışacağız” diye konuştu. Uysal, seçmenlerle sohbetinde sık sık geçmişle bugün mukayesesi yaparak; “AK Parti’den önceki dönemlerle AK Partili dönemlerin mukayesesini kesinlikle yapmamız gerekiyor. AK Partimiz, belediyecilikte çığır açtı ve yapılan tüm hizmetler ortada. Karabük’ün yarınlarını birlikte inşa edebilmek için bu ahengin bozulmaması gerekiyor” dedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Şirinevler Mahallesi ziyaretlerinden sonra Fevzi Fırat Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Başkan adayı Uysal’a partililer ve meclis üyeleri eşlik etti.

Yorumlar

  1. KARABÜK'LÜ BİR KİŞİ

    AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEĞERLİ KIYMETLİ BURHATTİN UYSAL’I KARABÜK’E YAPACAĞI YARARLI HİZMETLERİ BİLEREKTEN KENDİSİNİ HER KONUDA DESTEKLİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.KARABÜK’LÜ OLARAK KENDİSİNİN ŞİMDİYE KADAR YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI KUTLUYORUM.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.