Uzun, Tüm Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Uzun, Tüm Köy Yolları Ulaşıma Açıldı

Yayın: 08.12.2015 10:39
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun Kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanın tüm köy yollarının ulaşıma açıldığını bildirdi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Uzun; “İlimiz Genelinde 02.12.2015 tarihinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle 03.12.2015 tarihinde Merkez İlçede 18, Eflani ilçemizde 54, Eskipazar İlçemizde 45, Ovacık İlçemizde 40 ve Safranbolu ilçemizde 51 olmak üzere toplam 208 köy yolumuzun 1.555 km. kısmı ulaşıma kapanmıştı. Kapanan köy yollarımızı ulaşıma açmak için daha önceden oluşturduğumuz ve ilçelerde hazır durumda bekletilen ekiplerimiz hızlı bir şekilde yol açma çalışmalarına başladı. Öncelikli olarak grup yollarını ulaşıma açtık.Daha sonra ara yollara girerek ulaşıma açtık. Pazar gün öğle saatlerinde de tüm köy yollarımızı ulaşıma açılmış oldu. Kar mücadelesi esnasında gelen hasta ihbarları ve köylerimizde çıkan cenaze sahiplerinin de mağdur olmaması için azami şekilde gayret gösterdik. Her ne kadar ilimiz merkezinde kar yokmuş gibi görünse de Karabük dışına çıktığımız zaman hava şartları çok değişiyor. Bu yağan kar yükseklerde yer yer 1 metrenin üzerine çıktı. Çok şükür her hangi bir olumsuzluk yaşamadan çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra kar mücadelesi ekiplerimiz köy yollarındaki genişletme ve temizleme çalışmalarımız devam edecek. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizdeki tüm imkanları seferber ederek çalışıyoruz. Özverili bir şekilde çalışan personelimize de çok teşekkür ediyorum. Bu hava şartlarında arazide gece çalışmak kolay değil Allah kolaylık versin” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük milletvekillerinden Belediye Başkanı Çetinkaya’ya ziyaret

Yayın: 20.04.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı seçilen Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, güzel temenniler için teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da yer aldı.