Vali Aktaş; Akören Köyünü ziyaret etti

Vali Aktaş; Akören Köyünü ziyaret etti

Yayın: 13.04.2017 00:47
Paylaş:
A+ A-

Vali Mehmet Aktaş köylerimizin sorunlarını, dilek ve isteklerini konuşmak ve çözüme kavuşturmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirdiği köy toplantıları kapsamında Karabük Merkeze bağlı Akören (Kale) Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Akören Köyü Merkez Mahallesi Köy Konağında gerçekleşen toplantıya Vali Mehmet Aktaş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Yıldırım ve Hasan Adakan, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, Akören Köy Muhtarı Muharrem Ünal ve köylü vatandaşlarımız katıldı.

Köylülerin yaşadığı sıkıntıları dinleyerek notlar alan Vali Aktaş beraberindeki kurum müdürlerine gerekli talimatları vererek kendisinin de bu sorunların takipçisi olacağını ifade etti.

Toplantı sonrasında Horasan Evliyalarının mezarlarının olduğu türbeyi ve Akören Köyü Merkez Camisini gezen Vali Aktaş köy muhtarı Muharrem Ünal’dan bilgiler aldı. İlerleyen zamanlarda tekrar ziyaretlerine geleceğinin sözünü veren Vali Aktaş köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra köyden ayrıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.