Vali Çeber, Gençlik ve Spor Bakanını ziyaret etti

Vali Çeber, Gençlik ve Spor Bakanını ziyaret etti

Yayın: 19.07.2018 23:14
Paylaş:
A+ A-

Vali Kemal Çeber beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Kemal Çeber ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Yazıköy’e yapılacak yeni Kardemir Karabükspor antrenman tesisleri, Keltepe Kayak Merkezi, Bulak Köyü sınırlarında yapımı devam eden “Sporcu Fabrikası” başta olmak üzere ilimizdeki spor ve gençlik hizmetleri faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve Bakan Kasapoğlu’ndan bu yatırımlara destek istedi.

Yapılan ziyaret ve projelerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu nazik ziyaretleri için Vali Kemal Çeber ve Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a teşekkür ederek, imkânı olan her desteği vereceklerini ifade ederek yetkililere gerekli talimatları verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Visa, Türkiye’de yeni ayrıcalıklar sunan my Visa programını başlattı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Visa, Türkiye'deki Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine yönelik yeni programı my Visa'yı hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların hem Türkiye'deki hem de dünya genelindeki çeşitli avantaj ve fırsatlardan ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayan my Visa, üyelerine Türkiye'de ve dünyada yeme içmeden konaklamaya, alışverişten seyahate özel fırsatlar ve deneyimler sunuyor.

Program, yeme içme, konaklama, alışveriş ve seyahat alanlarında 50’den fazla yerel ve global marka ile yüzde 40'a varan indirimlerin yanı sıra yanı sıra ücretsiz hizmetler de sunuyor.

Avrupa ve Amerika'da restoran harcamalarında yüzde 10 indirim elde etme fırsatı sunan my Visa, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da ücretsiz Fast Track ve buggy hizmetlerinden yararlanma imkanı sağlıyor.

Ayrıca, my Visa üyeleri Visa'nın Luxury Hotels Collection kataloğundaki lüks otellerde özel ayrıcalıklarla rezervasyon yapabilecek.

Visa'nın Avrupa genelinde üst gelir grubundaki tüketicilerle gerçekleştirdiği “Üst Gelir Grubu Tüketicilerin Beklentilerini Anlamak” isimli araştırmaya göre, Avrupa'daki yüksek gelir grubu tüketiciler kartları genellikle kullanım kolaylığı için tercih ederken, Türkiye'deki yüksek gelir grubu ise bu kartları sunduğu fayda ve ayrıcalıklar için kullanmayı tercih ediyor.

Avrupa'daki yüksek gelirli tüketiciler, sağlıklı yaşam, konforlu ve özel seyahat deneyimleri, gösterişsiz lüks ürün ve hizmetler ile sorunsuz ve güvenilir online alışveriş deneyimlerine öncelik veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, şirketin Türkiye'de 40. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “40 yıldır müşterilerimiz ve onların ihtiyaçları hep odağımızda oldu. Visa Infinite ve Visa Signature kart hamilleri için sunduğumuz my Visa programı, Türkiye'de bir kart şemasının üst segment kart sahiplerine doğrudan sunduğu ayrıcalıklar programı olarak bir ilke imza atıyor. Ülkemizde bu kartları kullanan kart sahiplerini, Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada yaşam tarzlarına hitap eden mekan ve markalarda kendilerine özel ayrıcalıklarla bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Visa Güney Avrupa Bireysel Ürünler Başkanı Zeynep Ürkmez de Visa'nın Güney Avrupa bölgesinde my Visa programını ilk defa Türkiye’de hayata geçirdiğine dikkati çekerek, “My Visa programı ile amacımız Visa Infinite ve Visa Signature kart sahiplerine, ihtiyaç ve alışkanlıklarına hitap eden, yaşamlarına değer katacak hizmet, ayrıcalık ve fırsatları sunmak.” değerlendirmesinde bulundu.