Vali Çeber, Küçük Elvin Ceylin’i Evinde Ziyaret Etti

Vali Çeber, Küçük Elvin Ceylin’i Evinde Ziyaret Etti

Yayın: 25.05.2018 22:16
Paylaş:
A+ A-

Vali Kemal Çeber, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için katıldığı Şehit Mehmet Dinçel İlkokulunda düzenlenen törenlerde kas rahatsızlığı nedeniyle halk oyunları öğretmeni nezaretinde gösteriye katılan 9 yaşındaki Elvin Ceylin Tunçer’i özel olarak tebrik etmiş ve tören boyunca elini tutarak yanına oturtmuştu.

Elvin Ceylin Tunçer’i 5000 Evler Mahallesindeki evinde ziyaret eden Vali Çeber babası Akın ve annesi Elvan Tunçer’den hastalığı ve tedavi süreci hakkında bilgiler aldı. Tunçer ailesinin mübarek Ramazan aylarını da kutlayan Vali Kemal Çeber, minik Elvin Ceylin’in tedavisi için kendisinin üzerine düşen bir konunun olması durumunda her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Ziyarette Vali Çeber’e Vali Yardımcısı Barboros Baran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ve öğretmen Tuğba Alpay eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.