Vali Fuat Gürel’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Vali Fuat Gürel’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Yayın: 07.03.2021 17:48
Paylaş:
A+ A-

Başta aile kurumu olmak üzere varlıklarıyla toplumun temel taşlarından birliğin, dirliğin, fedakârlık ve diğergamlığın sembolü olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Bireyin gelişmesinden, ülkelerin kalkınmasına kadar en önemli unsur bilinçli, sağlıklı, sağduyulu ve öngörülü bir nesil ve gelecektir. Bu anlamda kadınlarımız öncelikle “anne” vasfıyla hepimizin “ilk öğretmeni” ve gerçek manada toplum mimarlarıdır.

Bugün dünyanın her yerinde eğitimde, sporda, sanat, kültür ve iş hayatındaki sebat, azim ve başarılarıyla geleceğe yön veren genç kızlarımız, hanım kardeşlerimiz şanlı tarihimizin her döneminde Vatan, Bayrak ve mukaddesatımız uğruna kadınıyla, erkeğiyle hep birlikte, omuz omuza verdiğimiz destansı mücadelelerle yoğrulmuş kadim kültürümüzde kadının yeri ve değerinin en önemli göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin İstiklal ve İstikbali için bir an olsun düşünmeden ve geriye bakmadan canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizin anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın  ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutlar, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.