Vali Gürel, devam eden yatırımları inceledi

Vali Gürel, devam eden yatırımları inceledi

Yayın: 31.12.2018 23:59
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, ilimizde yapımı devam eden devlet yatırımlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

İnceleme ziyaretine ilk olarak 5000 Evler Mahallesinde yapımı devam eden ve kısa süre içinde teslim edilerek hizmete açılması planlanan Karabük Çok Amaçlı Spor Salonunda incelemelerde bulunarak başlayan Vali Fuat Gürel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Makine Mühendisi Hasan Sağlam ve yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldı.

Vali Gürel, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile birlikte Safranbolu Kristal Teras’ta da incelemelerde bulunarak İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

Vali Gürel, Safranbolu ilçemizde gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaret programında, daha önce Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Hizmet binası olarak hizmet veren Katipler evinde incelemelerde bulunarak devam etti. Cinci Han Kervan Sarayını da ziyaret eden Vali Gürel, işletme sahibi Yusuf Arı ile handa incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. İnceleme ziyaretinin son bölümünde Restorasyon çalışmaları devam eden Köprülü Mehmet Paşa Camii ve yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müze olarak kullanılması planlanan Kale Altı İlkokulunda da incelemelerde bulunan Vali Gürel, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun’dan ve yüklenici firma yetkilisinden bilgiler alarak ziyaretlerini tamamladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da 91 bin 600 boş makaron ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kaçak sigara imalatı ve satışına ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen saha çalışmaları sonucunda bir kişinin kaçak sigara imal ettiği ve satışını yaptığı ihbarı üzerine operasyon başlatıldı.

Çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımıyla şüphelinin ikametinde yapılan operasyonda, 91 bin 600 boş makaron, 14 bin 800 dolu makaron, 38 kilogram tütün ve 4 sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.