Vali Gürel, Hadrianoupolis Antik Kentini Ziyaret Etti

Vali Gürel, Hadrianoupolis Antik Kentini Ziyaret Etti

Yayın: 16.09.2021 21:46
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Vali Fuat Gürel, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Eskipazar Hadrianoupolis Antik Kentinden devam eden çalışmaların hızlandırılması amacıyla düzenlenen programlara katılan kursiyerlerle bir araya gelerek antik kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılan kursiyerlerin arama çalışma faaliyetlerinde fiili olarak kurs gördüklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 7 kişilik Toplum Yararına Programı kapsamında 3 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentine görevlendirdiklerini, özel sektör firmalarından Kaya İnşaat firmasının da İş Başı Eğitim Programı kapsamında 4 kişiyi çalıştırdığını, İŞKUR olarak üç farklı programda 20 kişinin Hadrianoupolis Antik Kentinde çalıştığını söyledi.

Hadrianoupolis Antik Kentinde kazı çalışmaları esnasında ortaya çıkarılan tarihi eserleri inceleyerek Hadrianoupolis kazıları bilimsel danışmanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Çelikbaş’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, kazı ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Fuat Gürel’in Hadrianoupolis Antik Kentinde yaptığı incelemelerde Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Genel Meclis üyüleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen ile ilçe protokolü eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.