Vali Gürel, “Her Zaman Genç Girişimcilerimizin Yanındayız”

Vali Gürel, “Her Zaman Genç Girişimcilerimizin Yanındayız”

Yayın: 01.10.2021 21:50
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Vali Fuat Gürel, yaklaşık 2 sene önce Eskipazar ilçesinde kurduğu arı çiftliği ile genç girişimcilere örnek olan Kayımtu Arıcılık sahibi Fatih Kayımtu’yu makamında kabul etti.

Zamanının büyük bir kısmını arılarının başında geçirdiğini ifade eden Fatih Kayımtu, 80 tane arı kovanının bulunduğunu, süzme ve petek balın yanı sıra; arı sütü, polen ve propolis gibi sağlık için faydalı başka ürünlerinde hem toptan hem de perakende olarak satışını yaptığını söyledi. Balın faydalarının saymakla bitmeyeceğini söyleyen Kayımtu, “Süzme ve petek balın faydaları saymakla bitmez, Polen’de dünya’nın en zengin ve en mükemmel besinidir, vücudun hastalıklara karşı direncini arttırır, birçok hastalıkların iyileşmesini hızlandırır, yaşlanmayı geciktirici ve canlılığı sağlayan yenileştirici özelliklere sahiptir.” dedi.

Fatih Kayımtu’nun genç girişimcilere örnek olduğunu ifade eden Vali Fuat Gürel, “Fatih kardeşimizi Eskipazar ilçemizdeki çiftliğinde ziyaret etmiştik, başarılı ve çalışkan bir arkadaşımız. Devlet olarak her zaman genç girişimcilerimizin yanındayız. Fatih Kayımtu’nun kurmuş olduğu arı çiftliğinin genç girişimcilerimize örnek olmasını temini ediyor, tüm imkânlarımızla genç girişimcilerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.