Vali Gürel, Mahalle Muhtarlarını dinledi

Vali Gürel, Mahalle Muhtarlarını dinledi

Yayın: 10.05.2019 22:28
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek vatandaşlarımız tarafından Muhtarlarımıza iletilen sorun ve talepleri dinledi.

Karabük Valiliği Büyük Toplantı Salonunda Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapılan Muhtarlar Toplantısına Vali Yardımcısı İsmail Bayata, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, yatırımcı kurum müdürlerimiz ile Merkez Mahalle Muhtarları katıldı.

Kurum müdürlerimiz kendi kurumları tarafından merkez mahallelerimizde planlanan, yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlarımıza bilgiler verdi.

Yatırımcı Kurum Müdürlerimizin yaptığı bilgilendirmenin ardından muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler. Muhtarlarımızın tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı.

Yorumlar

  1. selim

    Muhtarların Vali beye karşı takındıkları olumsuz tavırdan bahsetmemişsiniz. Duyumlara göre muhtarlardan bazıları siyaset yapmak istemiş, vali beyin uyarısına tepki ile karşılık vermiş. Doğru mudur bunlar acaba?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Of’ta muhtarlar toplantıda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçe sahilindeki bir işletmede organize edilen toplantıya, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Demirer, göreve seçilen muhtarları tebrik ederek

Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise muhtarlarla beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.