Vali Gürel Özel Öğrencileri Ziyaret Etti

Vali Gürel Özel Öğrencileri Ziyaret Etti

Yayın: 11.12.2019 19:33
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte ilimizde dezavantajlı bireylere yönelik hizmetler sunan Şafak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Şafak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek Merkez Müdürü Esra Aydın ve Kurucu Müdür Recep Ulu ile birlikte sınıfları ziyaret eden Vali Gürel, özel öğrencilerle yakından ilgilenerek durumları hakkında öğretmenlerinden bilgiler aldı.

Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde Merkez Müdürü Salih Çetin’den okulun genel durumu ve eğitim gören öğrencilerin durumları hakkında bilgiler alan Vali Gürel, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bir süre görüştüğü velilere de her hangi bir sıkıntı ve talepleri olup olmadığını soran Vali Gürel, “Devletimiz ve özel girişimciler tarafından özel vatandaşlarımız ve çocuklarımız için açılan resmi ve özel eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri ve evde bakım hizmetinin hayata geçirilmesi binlerce ailenin mutluluğuna vesile olmuştur. Zihinsel engelli, özel öğrenme güçlüğü çeken ve bedensel engelli bireylere yönelik yaygın gelişimsel bozuklukları ve destek eğitim programlarında hizmet vermekte olan Şafak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi idarecilerini ve öğretmenlerinin tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da yaralı karaca koruma altına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Taşova ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan karaca koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Destek köyü yakınlarında devriye atan jandarma ekipleri, yaralı ve bitkin halde bir karaca buldu.

Ekipler, karacayı Amasya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

Koruma altına alınan karaca, tedavisinin ardından doğaya salınacak.