Gürel, Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını Ziyaret Etti

Gürel, Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını Ziyaret Etti

Yayın: 07.10.2021 22:13
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Vali Fuat Gürel, Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Murat İnan, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Saygın, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını ziyaret ederek İkinci Başkan Yaşar Gürleyik ve Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Acar’dan Sanayi sitesi hakkında bilgiler aldı.

Sanayi sitesinde yer alan işletmeler ve faaliyet alanları hakkında bilgiler veren İkinci Başkan Yaşar Gürleyik, Sanayi sitesi içerisinde 340 adet dükkanın bulunduğunu ve dükkanların Yüzde Yüz dolu olduğunu söyledi. Sanayi sitesindeki çöpleri kendi araç ve personelleri ile topladıklarını ifade Gürleyik, nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.