Vali Gürel, Sağlık Kurumlarını ziyaret etti

Vali Gürel, Sağlık Kurumlarını ziyaret etti

Yayın: 04.12.2018 21:15
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel kurum ziyaretleri kapsamında KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi ile Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sağlık Kurumlarımıza gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vali Gürel’e, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ve şube müdürleri eşlik etti.

İlk olarak KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Gürel, Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Gör. Erkan Doğan’dan; doktor sayısı, yatak sayısı, poliklinik hizmetleri, hastanesinin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servis, Yeşil Alan ve Sarı Alan başta olmak üzere Triaj, Yetişkin ve Çocuk Müşahede bölümlerini de ziyaret eden Vali Gürel, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, sağlık personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kurum ziyaretleri kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Gürel diş sağlığı merkezinde incelemelerde bulunarak İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ahmet Ustaoğlu’ndan bilgiler aldı. Daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Ahmet Ustaoğlu’ndan, personel durumu, poliklinik ve oda sayısı, hizmet birimleri, 2018 yılı 10 aylık dönemde gerçekleştirilen işlemler, hasta memnuniyet oranları ve araç gereç durumu hakkında bilgiler alan Vali Gürel kurum ziyaretini tamamladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.