Vali Gürel Tasarım ve Beceri Atölyesinin Açılışını Yaptı.

Vali Gürel Tasarım ve Beceri Atölyesinin Açılışını Yaptı.

Yayın: 04.03.2021 21:18
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre Orta Risk (Sarı) Grubunda yer alan illerde tüm eğitim kademelerinde yüz yüze eğitime geçilmesi ve ilimizde de eğitim öğretim yılının ikinci döneminin yüz yüze eğitimle başlanması dolayısıyla Mehmet Vergili Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları tek tek dolaşarak gelecek hedefleri konusunda öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Gürel, maske, mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulunarak öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek kitap hediye etti.

Çocuklarımızın ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla Mehmet Vergili Fen Lisesinde oluşturulan Tasarım ve Beceri Atölyesi ile son sistem bilgisayarların yer aldığı Bilgisayar Laboratuarının açılışını gerçekleştiren Vali Fuat Gürel, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında bulunan Tasarım ve Beceri Atölyeleri ile okullarda öğrenilen teorik bilgilerin, yaşam becerileri haline dönüştürülmesi hedefleniyor. Tasarım Beceri Atölyelerinde gerçekleşen etkinliklerde öğrencilerimiz tasarlamayı, üretmeyi, paylaşmayı ve sorumluluk almayı öğrenecekler, okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Tasarım ve Beceri Atölyesi ile Bilgisayar Laboratuarının oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.”diye konuştu.

Okul öğretmenleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını dinleyen Vali Gürel, okul içerisinde ve çevresinde korona virüs salgınına karşı alınacak önlem ve tedbirler konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone’u geleneksel oyun alanı yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AVM'deki mağazasının GameZone alanında bulunan teknolojik ürünleri 20-23 Nisan arasında kaldıran Mediamarkt, bu alanı çocukların geleneksel oyunları oynayabilecekleri özgün bir oyun alanına çevirecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, beştaş, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik oyunları oynama fırsatı sunulacak.

MediaMarkt, dört gün boyunca çocuklara nostaljik sokak oyunlarını oynama fırsatı sağlarken geleneksel oyun kültürünü öğretmeyi de amaçlıyor.