Vali Gürel ve Milletvekili Ünal Kayak Merkezini İnceledi

Vali Gürel ve Milletvekili Ünal Kayak Merkezini İnceledi

Yayın: 05.07.2020 16:05
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Keltepe Dağı zirvesi ile Keltepe Kayak Merkezinde incelemede bulundu.
Vali Gürel ve milletvekili Ünal’a, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ve Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı eşlik etti.
İlk olarak Keltepe Kayak Merkezi yolunda ihalesi Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve 6 kilometrelik kısmının tamamlanması ile ilave olarak yapılacak olan 1.5 kilometrelik otokorkuluk çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Gürel ve milletvekili Ünal, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Karabük’ün en yüksek rakımlı dağı olan Keltepe’nin zirve noktasında incelemelerde bulundu.
Vali Gürel ve milletvekil Ünal, Keltepe Kayak Merkezi, Keltepe Dağı zirve noktası ve Eğriova Göletinin entegre edilerek doğası ile hayranlık uyandıran Keltepe bölgesinin kayak başta olmak üzere trekking ve kamp alanlarının oluşturulması ile 4 mevsim ülkenin ve bölgenin turizmde önemli bir cazibe merkezi olması için hedeflenen projeler hakkında yerinde incelemelerde bulunarak değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar

  1. VASFİ ARIK

    Başarılar dilerim. sevgili millet vekilerimiz den ricamız Karabük Bartın yolunun bölünmüş yol olarak biran evvel bitirilmesi ayrıca Kordon parkın millet bahçesi olarak devletmiz tarafından yapılıp saygı değer Karabük.lü kardeşlerimizin hizmetine sunulması.Karabük te kim taş taş üzerine koyarsa allah onlardan razı olsun bizlerde duacı oluruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.