Vali Gürel’den Eskipazar’da İnceleme

Vali Gürel’den Eskipazar’da İnceleme

Yayın: 04.09.2020 21:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel, Eskipazar ilçesinde ziyarette bulunarak devam eden yatırımları inceledi.
Vali Fuat Gürel beraberinde Eskipazar Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Engin Köktürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Eskipazar ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Hadrianapolis Antik Kenti’nde kazı çalışmaları sonrasında çıkartılan eserlerin inceleneceği laboratuar ve eserlerin depolanacağı eser deposunun devam eden inşaat çalışmalarında ve çevre düzenlemesi çalışmalarında incelemelerde bulunan Vali Gürel, kazı sorumlusu KBÜ Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Dç. Dr. Ersin Çelikbaş’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Karabük’ün ilk ve tek ambalajlı su fabrikası olan ve Eskipazar ilçesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren Kayın Doğal Mineralli Su Fabrikasını ziyaret eden Vali Gürel ve beraberindeki heyet, Genel Müdür Avni Kırıkoğlu ve Fabrika Müdürü Ahmet Şahin Akman ile birlikte su dolum tesisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Gürel Eskipazar ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin son bölümünde yılda 20 milyon damızlık yumurta üretimi gerçekleştirecek ve 50 dönüm arazi üzerine yapımı devam eden 11 kümesin inşaat alanında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İŞKUR İl Müdürü Sarıçam’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Yayın: 18.04.2024 11:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Sarıçam, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı  Özkan Çetinkaya, Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Sarıçam’a nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.