Valilikten Sıcak Hava Uyarısı

Valilikten Sıcak Hava Uyarısı

Yayın: 30.07.2015 10:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği sıcak hava ile ilgili uyarı yaptı. Yapılan uyarıda hava sıcaklığı ve nemde olabilecek artışlar nedeniyle insan sağlığı olumsuz etkilendiği belirtildi.

Karabük Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü sıcak hava ile ilgili uyarı yaptı. Yapılan uyarıda; “Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde hava sıcaklıkları ve nemde olabilecek artışlar nedeniyle insan sağlığı olumsuz etkilenebilmektedir. Özellikle dört yaşından küçük çocuklar ve 65 yaş ve üzeri yaşlılar olmak üzere yalnız yaşayanlar, özürlüler, bakıma ihtiyacı olanlar, gebeler, aşırı kilolular, açık alanlarda çalışanlar, şeker hastalığı, kalp damar hastalıkları, beyin, damar hastalıkları, psikolojik hastalıkları, solunum sistemi hastalıkları, karaciğer hastalıkları, böbrek hastalıkları gibi kronik hastalığı olanlar, tansiyon düşürücü, idrar söktürücü, depresyon ve uyku ilaçlarını sürekli kullanmak zorunda bulunan hastalar ile alkol ve madde bağımlıları bu durumdan daha fazla etkilenebilecektir” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca yaz mevsimi ile artan hava sıcaklığı ve güneşin olumsuz etkilerinden korunmak için alınması gereken hususlara dikkat edilmesi istendi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda encümen üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantı gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Çeçen'in yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclisi üyeliklerine, Mustafa Erarslan, Tahin Çavuş ile Yeşilyaka muhtarı Mehmet Akar ve Sarıyazı köyü Muhtarı Akif Köksal seçildi.