Vatandaşlara Sosyal Mesafe ve Maske Uyarısı Yapıldı

Vatandaşlara Sosyal Mesafe ve Maske Uyarısı Yapıldı

Yayın: 09.07.2020 00:25
Paylaş:
A+ A-

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ‘Covid-19 Tedbirleri Denetimi’ kapsamında gerçekleştirilen uygulamada vatandaşlar sosyal mesafe ve maske konusunda uyarıldı.
İçişleri Bakanlığı, kontrollü sosyal hayat döneminde kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin düzenli denetlenmesi ilgili “Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler” konulu genelge 81 il valiliğine gönderildi. Karabük’te de genelge doğrultusunda polis ekipleri kentin farklı noktalarında uygulama yaptı. İnsan hareketliliğinin yoğun olduğu Kemal Güneş Caddesi ve Güven kavşağında gezen ekipler banka önlerinde ve çay ocaklarında sosyal mesafeye uymayan vatandaşlara uyarılar yaptı. Uygulama kapsamında kentte maske kullanımına büyük çoğunlukta uyulduğu görüldü.

2 kişi görüş bildirdi

  1. her sey VATAN için

    Hikaye güzel,ne diyor şair :fındık faydalıdır yersen tabi ! sokaklarda maske takmak mecburu 1 hazıran itabarı ile neden bukadar bekledıler mart nisan mayız maskesiz gezdirdiler insanlar ? neden cafelerde lokantalarda otruruken maske mecburu değilde sokakdahamı risklmigörülüyor acık alanda maske mecburieti var .cafede saatlaerce otur birşey yok ama bir adım yola cık maske mecburiyeti var.
    yarasadn geçmiş yılan dan geçmiş vuris, kedi köpek yılan fare yarasa hepsini yıyor neden kedi kopek beslenmesı noktasında tedbir uyguluanmıyor.

  2. BOTANİKÇİ

    kedi kopekler evcıl yabani kuşlar toplatılsın .yarasalar gece ucuyor havada corona yaymaya devam ediyor.ama kimse tedbir almıyor.herşey bu yarasalr yuzunden cıkmadımı ..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan kişi suçüstü yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karıt köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyon düzenleyen ekipler, 1 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.