Vekillerden 50 Adet Motorlu Hasta Karyolası Müjdesi

Vekillerden 50 Adet Motorlu Hasta Karyolası Müjdesi

Yayın: 11.11.2020 22:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Karabük’e yapılan sağlık yatırımları ile ilgili açıklama yaptı.
Ünal ve Güneş’in ortaklaşa yaptığı açıklamada Karabük milletvekilleri olarak Karabük’ün sağlık hizmetlerden istifade etmesi için uğraştıklarını belirtti.
Açıklamada 275 bin TL tutarındaki 50 adet Motorlu Hasta Karyolası’nı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırdıklarını belirten Ünal ve Güneş, “Sağlık alanındaki ihtiyaçlarının karşılanmasına, sağlık hizmeti sunumunda aksaklıklara mahal verilmemesine ve yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçilmesi için ihtiyaçlarını yakından takip ediyor ve çözümü noktasında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerimiz neticesinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanemizin acil ihtiyacı olan toplamda 275 bin TL tutarındaki 50 adet Motorlu Hasta Karyolası’nı hastanemize kazandırdık. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” ifadeleri yer aldı.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Karabük’e desteklerini esirgemediğini belirten Ünal ve Güneş, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve yetkililerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, vatandaşlarımızdan gerekmedikçe kalabalık ortamlara girmemelerini sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

Yorumlar

  1. önemli degil

    sayin vekiller ihtiyacimiz olan yeni bir hastane. birakin yatakla oyalanmayi. yaslilarimiz var. salgin nedeniyle saat 10.00 ile 14.30 arasina sıkışmış durumdalar. randevu bulamiyoruz. siz asil bu duruma care bulun. hos imkansiz da yinede soylemis olalim. su insanlarin tum cektigi eziyetin gunahi vebali boynunuza.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu’da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta bulunan bir apartmanın sakinleri, bina içindeki gürültü üzerine sesin geldiği daireye gitti.

Ev sahibi Turgut D. (63) ve kızı Meltem Z’yi (35) yaralı halde gören apartman sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bıçakla yaralandığı belirlenen Turgut D. olay yerinde, ağır yaralı Meltem Z. ise kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli Serkan Z. (36) polis ekiplerince yakalandı.