Veliler İle Online Buluşmalar Devam Ediyor

Veliler İle Online Buluşmalar Devam Ediyor

Yayın: 07.05.2021 22:58
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, pandemi süresince gerçekleştirilen veli buluşmalarına devam ediyor.
Mustafa Antepoğlu İlkokulu velileri ile gerçekleştirilen buluşmanın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Vedad Öztürk, velilerin gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı velilere teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de öğrenci velileri ile gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmasında, her öğrencinin değerli ve özel olduğuna, ilgi ve kabiliyetlerinin farklı olduğuna vurgu yaptı.
Gümüş, geleceğin teminatı olan çocukları sadece kendi çağının şartlarına göre değil geleceğin dünyasına göre hazırlamanın gerekliliğine işaret etti. Dünyanın hızla değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek, bu değişim ve dönüşümü iyi okuyup çocukları geleceğe daha emin adımlarla ve her yönden donanımlı bir şekilde hazırlama sorumluluklarının bulunduğunu belirten Gümüş, çocuklara en az 20 yıl sonrasının mesleklerine uygun bir yol haritası çizmenin ve onlarda bir gelecek vizyonu oluşturmanın hem onların geleceği hem de ülkenin kalkınması açısından önemli olduğunu söyledi.
Gümüş, konuşmasının sonunda velilerden, her gün en az yarım saat çocukları ile birlikte kitap okumalarını, çocukları ile daha kaliteli bir zaman geçirmelerini ve Ramazan Bayramı’nda çocuklarını akrabalarından ve aile büyüklerini arayarak bayramlarını tebrik etmeleri hususunda teşvik etmelerini istedi.
Özellikle uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri gayret, sabır ve desteklerinden dolayı velilere teşekkür ederek hayırlı bayramlar dileyen Gümüş, çevrim içi gerçekleştirilen veli buluşmasının son bölümünde velilerle tek tek görüşerek öneri ve düşüncelerini aldı, sorularını cevaplandırdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devlet Bahçeli’den Siyasete Damar Şarkılı Gönderme..!

Yayın: 25.04.2024 16:05
Paylaş:
A+ A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yalnız başına yürürken Ferdi Tayfur’un “Söyleten Sensin” şarkısı eşliğinde sitem dolu sözler içeriyordu. Şarkının sözlerinde Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilime gönderme yaptığı yorumları yer aldı.

Sosyal medyadan siyasi mesaj

Video paylaşımı, Cumhur İttifakı içindeki gerilim sürecinde yeni bir hamle olarak yorumlandı. Bahçeli’nin paylaştığı video, sitemkâr sözlerle dikkat çekerken, şarkının sözleriyle içerik de anlam kazanıyordu.  Ferdi Tayfur’un şarkısında, Bahçeli’nin gerçek dostluk ve düşmanlık kavramları üzerinden ifade ettiği duygular, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Video, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilimi ve Bahçeli’nin hislerini dile getirirken, izleyiciler arasında da tartışma konusu oldu. Çoğu izleyici Bahçeli’nin siyasete damardan girdiği yönünde yorumlar yazarken, çeşitli siyasi yorumlara açık video, sosyal medyada viral oldu. Kısa sürede paylaşım rekoru kıran videodaki şarkı sözleri şöyle:

Hep köle misali zincire vurdun
Ben sana dost oldum, sen düşman oldun
Sen beni kendine göre mi buldun?
“Hainsin” diyorsam söyleten sensin

Sana söylediğim sözlere kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin

“Canımsın” dedikçe kıymet bilmedin
Kazandıklarına değer vermedin
Sen belki bu kadar hiç sevilmedin
“Vefasız” diyorsam söylеten sensin

Sana söylediğim sözlеre kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin..