Yapılan Ani Değişikler Kafaları Karıştırdı

Yapılan Ani Değişikler Kafaları Karıştırdı

Yayın: 08.06.2016 10:53
Paylaş:
A+ A-

1 Haziran 2016 Çarşamba tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile 2.5 yıldır Karabük’te görev yapan Vali Alimoğlu, merkeze alınırken, yerine ise, İçişler Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Aktaş atanmıştı.

2.5 yıllık görev süresince bir çok şeye karışmadığı belirtilen Vali Orhan Alimoğlu’nun giderayak yaptığı değişikliklerle bir kıyım yaptığı iddia edildi.

Kamuoyunda etik dışı bir uygulama olarak yorumlanan olayda, Vali Orhan Alimoğlu’nun, kararname yayınladıktan 2 gün sonra önce İl Özel İdaresine bağlı Hamzalar mevkiinde bulunan birim müdürlerini görevden aldığı ve yerlerine yeni atamalar yaptığı öne sürüldü. Daha sonra önce makam şoförünü ardından ise Valilik konağındaki bazı çalışanları göndererek yerlerine yeni kişileri aldığı iddiası kentte tepkilere yol açtı.

Vali Alimoğlu’nun giderayak böyle bir kıyım yaptığı iddiası ile gündeme gelmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar

  1. Yılmaz Aydın

    bulanmayınca durulanmaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Ters Yönde İlerleyen Otomobile 9 Bin 574 Lira Ceza

Yayın: 25.04.2024 09:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobile 9 bin 574 lira idari para cezası uygulandı.

Karabük-Ankara kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobilin görüntüsünün sosyal medyada yer alması üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışma sonucu aracın plakası tespit edildi.

Aracın sahibine, tescil plakası üzerinden, ters yönde ilerlemesi ve muayenesinin olmaması dolayısıyla toplamda 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!