Yaz Kur’an Kursları Başlıyor

Yaz Kur’an Kursları Başlıyor

Yayın: 13.06.2015 12:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş Yaz Kur’an Kurslarının okulların tatil olmasıyla başlayacağını dile getirdi.

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Yaz Kur’an Kursları çerçevesinde sosyal ve kültürel etkinlikler yapacaklarını belirterek, “Okullar tatil olduktan bir hafta sonra yani 22 Haziran tarihi itibariyle bütün cami ve Kur’an Kurslarında yaz kurslarımız başlayacak. Günde 3 saat olmak üzere haftada 5 gün olarak planladığımız yaz kursları içinde sosyal ve kültürel etkinliklerimizde olacak.Öğrencilerimizin yoğun ve yorucu bir eğitim döneminden geçtiklerini biliyoruz ve onları sıkmadan hem tatil yapabilecekleri hem dinlenebilecekleri ama bu arada da son derece önemli olan temel ahlaki bilgileri, Kur’an- Kerim’in anlamını, duaları, dini ve ahlaki bilgileri öğrenmelerini arzu ediyoruz. Sevgi ortamı içerisinde en güzel şekilde öğrencilerimize bilgileri kazandırmaya çalışacağız. Kurslarımız 2 ay sürecek. 4-6 yaş grubu öğrenciler için yeterli sayıya ulaşırsak onlara da özel kurslar açacağız. Yoğun eğitim döneminden sonra tatile çıkacak öğrencilere hayırlı tatiller diliyor, 22 Haziran itibariyle de yaz kurslarımıza bekliyoruz.” dedi.

Bektaş, karnelerini alacak öğrencilere başarılar dileyerek velilerin öğrencilere karşı hoşgörülü olmalarını istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Çetinkaya, Memur-Sen üyeleriyle iftar yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleriyle buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen programda Memur-Sen Karabük Şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

Ezanın okunmasıyla davetlilerle orucunu açan Çetinkaya, ramazanın bereketine ortak olmaya ve iftar sofralarında buluşmaya devam etiklerini belirtti.

Projelerinden bahseden Çetinkaya, Karabük'ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktıklarını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da kenti gerçek ve sosyal belediyecilikle buluşturmak istediklerini vurgulayarak, Çetinkaya için destek istedi.