Yedi Vatandaşa Daha Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Yedi Vatandaşa Daha Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Yayın: 25.01.2022 19:51
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Bulduğu her fırsatta engelli vatandaşlara umut olan Karabük Engelli Engelsiz Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği, İstanbul Tanıtım günlerinde sattığı ürünler ile elde ettiği gelirleri, 7 engelli vatandaşın ihtiyacını karşılamak için kullandı.

Karabük Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirilen teslim törenine, Karabük Engelli Engelsiz Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sevim Karaman, dernek yöneticileri ve hayırsever iş insanları katıldı.

Biri akülü olmak üzere toplamda 7 vatandaşa dağıtılan tekerlekli sandalye töreninde konuşan Dernek Başkanı Karaman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İstanbul tanıtım günlerinde yapılan etkinliğimizde katkı sağlayan emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Dernek olarak üyelerimiz ve gönüllülerimiz hayırseverlerimizle birlikte umut olmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz programımıza katılan bizleri onurlandıran katılımcılarımıza, Dernekler Müdürümüz Fikret Erdoğan’a, Halk Eğitim ve Kızılay Müdürümüz Dursun Yeşiloğlu’na, hocamız Mehtap Çetinkaya’ya,  Kastamonu Tüketici Hakları Müdürü Sefa Özata’ya, BRTV Osman Çetinkaya başkanımıza, Şeref Karakaya başkanımıza, Otizm Dernek Başkanı  Bekir Karaman’a, AK Parti Kadın Kolları yönetiminden bayan arkadaşlarımıza, güzel çiçekleriyle ortama güzellik katan başta Safranbolu Belediye başkanımız Elif Köse’ye, Cevdet Abaoğlu başkanımıza, Cuma Kara başkanımıza Şafak Rehabilitasyon Merkezi Yönetimine, Vardar Ciçekcilik Rıfat Vardar’a, Gelecek Partisi başkanlarımıza ve yönetimine, Ali Cebeci’ye, kar kış demeden programa katılan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vali Mustafa Yavuz Makamını Ece Supçin’e Devretti

Yayın: 24.04.2024 10:16
Paylaş:
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve beraberinde yönetici, öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Vali Mustafa Yavuz, makam koltuğunu Şehit Metin Arslan İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Ece Supçin’e devretti.

Ziyarette; Valli Mustafa Yavuz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklarımıza bayram olarak hediye etti. Sizler, bizlerin geleceğisiniz, bizler sizlerin gözlerindeki ışığa güvenerek geleceğimizi sizlere emanet ediyoruz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Makam koltuğuna oturan Ece Supçin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Vatanımızı bayrağımızı korumayı, çalışkan olmayı, değerli öğretmenlerimizden, annelerimizden, babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün çocukları, yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız emaneti, ülkemizin en güzel yerlerine taşıyacağız.

Dünyanın en şanslı çocukları olarak bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

Ece Supçin Vali olarak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Şenol Ayyıldız’ı arayarak; yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesi Projesi içerisinde çocuklar için oyun alanlarının artırılmasını talep etti.

Ayrıca; yetim ve öksüz çocukların bayramlarının kutlanması adına her birine dondurma ikram edilmesini istedi.

Ziyarete gelen Şehit Metin Arslan İlkokulu 3.sınıf öğrencisi İmren Asya Durak ve Şehit Metin Arslan İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Kamil Şahin ile yakından ilgilenen Vali Mustafa Yavuz, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek Bayramlarını tebrik etti.