Yenice Devlet Hastanesinin Çehresi Değişiyor

Yenice Devlet Hastanesinin Çehresi Değişiyor

Yayın: 02.05.2015 12:56
Paylaş:
A+ A-

Her ay Sağlık Bakanlığının belirlediği kalite ve etkinlik değerlendirmesi Yenice toplantısında alınan karar gereği Yenice Devlet Hastanesinde bazı bölümlerde yenileme işlemi gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kalite etkinlik puanlarının değerlendirildiği Yenice Devlet Hastanesinde alınan kararlar gereği Yenice Devlet Hastanesinin bazı bölümlerinde değişiklik gerçekleştirildi.

Kısa süre içerisinde gerçekleştirilen yenilikleri yerinde görmek ve Mart ayının değerlendirildiği etkinlik Yenice Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara, İdari İşler Başkanı Erkan Andaç, Tıbbi İşler Başkanı Ahmet Bal, Mali İşler Başkanı Mustafa Mızrak, Hastane Yöneticisi Hasan Özkan İdari ve Mali İşler Müdürü Aydın Piroğlu, Uzmanlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Hastane yönetimi tarafından hastanenin eski ve yeni bölümlerinin gösterildiği kısa bir sunumun ardından ziyaretçiler yenilenen bölümleri ziyaret ederek yatan hastalarla görüştüler.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Genel Sekreter İsmail Kara “Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği rutin olarak sağlık tesislerimizi ziyaret ediyor ve değerlendiriyoruz. Ancak Ocak ayında geldiğimizde hastanemizi gezdik hasta ziyaretlerinde bulunduk, burada bize yeni yatak talebi, rafekatçi koltukları gibi konforu artırıcı talepler vardı, bizde bu konuda hastane yönetimi ile birlikte kolları sıvayıp hastanenin bütün yataklarını değiştirdik, televizyonları değiştirdik, hasta katının boyası yenilendi. Yeni hastane binası yapılana kadar biz yine de hastalarımızın konforlu hizmet alabilmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Hastalarımızı ziyaret ettik uygulamadan son derece memnunlar, ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum hastalarımız her koşulda en iyi sağlık hizmetini almaya hakları vardır bu bilinçle çalışıyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Köse: “Safranbolu Güneşli Günlere Uyanacak”

Yayın: 29.03.2024 12:51
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı ve  CHP Adayı Elif Köse;  göreve geldikleri 2019 yılından buyana ekibiyle birlikte Safranbolu’ya hak ettiği hizmeti verdiklerini, kenti koruyarak, geliştirmek için durmadan, yorulmadan, özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Gücümüzü sizden alarak hizmet etmenin onuru ve gururuyla bir kez daha tüm Safranbolu’yla birlikte başaracak ve bizden sonraki nesillere harika bir kenti miras bırakacağız. Sizlere kucak dolusu sevgi gönderiyorum” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adayı Elif Köse, 1 Nisan sabahı Safranbolu’nun yeniden güneşli günlere uyanacağını söyledi. 1 Nisan sabahını büyük bir heyecan ve umutla beklediklerini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı ve Adayı Elif Köse; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek çıktığımız bu yolda; köklerine sadık, Cumhuriyet ilkelerine sahip, halkçı, adil, şeffaf, hesap verebilen ve en önemlisi tüketen değil üreten belediyecilik anlayışıyla Safranbolulara hizmet vermek, Safranbolu’yu hak ettiği noktaya emin adımlarla götürmek en büyük hedefimiz” dedi.

Safranbolu halkına kucak dolu sevgilerini gönderen Başkan Elif Köse, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Safranbolular,

2019 yılından bu yana ben ve ekibim Safranbolu’ya hak ettiği hizmeti veriyor, kentimizi koruyarak geliştirmek için durmadan, yorulmadan, titizlik ve özveriyle çalışıyoruz.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere aday olarak katılıyor, başlattığımız ve yarınlara temel olacak işlerimizi tamamlamak için sizlerle beraber tekrar bir yola çıkıyoruz.

1 Nisan sabahını büyük bir heyecan ve umutla bekliyoruz.

Amacımız siyasetten çok öte, Safranbolu’nun daha yaşanabilir, turizmiyle örnek, doğasıyla bütüncül, geri dönüşüm ile çevre dostu ve yarınlara miras bir kent olmasını sağlamak.

Amacımız küçüğüyle büyüğüyle, kadınıyla erkeğiyle, özel gereksinimlilerimiz ve büyüklerimizle, kısacası herkesle sevgi dolu, anlayış dolu, yaşam odaklı bir Safranbolu inşa etmek. Ben herkesin Belediye Başkanı olmaya talibim.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek çıktığımız bu yolda; köklerine sadık, Cumhuriyet ilkelerine sahip, halkçı, adil, şeffaf, hesap verebilen ve en önemlisi tüketen değil üreten belediyecilik anlayışıyla Safranbolulara hizmet vermek, Safranbolu’yu hak ettiği noktaya emin adımlarla götürmek en büyük hedefimiz.

Çok değerli komşularım; Safranbolu’muzda her zaman olduğu gibi yine hep birlikte güneşli günlere uyanacak, kahkahalarımızı birlikte atacak, kötü günde yine birbirimize omuz olacak ve yine en mutlu anlarımızda birbirimize sarılacağız.

Çünkü Safranbolu’yu sizlerle birlikte ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sevgiyle, huzurla ve mutlulukla yönetmekten her zaman onur ve gurur duydum, duyacağım. Ayrıca bizlere güvenip desteklediğiniz ve 5 yıldır birlikte yönettiğimiz tüm projelerimizde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Gücümüzü sizden alarak hizmet etmenin onuru ve gururuyla bir kez daha tüm Safranbolu’yla birlikte başaracak ve bizden sonraki nesillere harika bir kenti miras bırakacağız. Sizlere kucak dolusu sevgi gönderiyorum.”