Yenice Emniyeti Sürücüleri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Yenice Emniyeti Sürücüleri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Yayın: 24.01.2020 08:06
Paylaş:
A+ A-

Yenice Emniyet Amirliği, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve 155 İmdat telefonunun kullanımı ile ilgili sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı.
Ülke genelinde artan iletişim yolu ile dolandırıcılık olayları ile ilgili çalışmalarını sürdüren emniyet ekipleri vatandaşları uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yenice Emniyet Amirliği ekipleri, Yenice-Karabük karayolu üzerinde araçları tek tek durdurup sürücülere broşür dağıtarak dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.
Polis ekipleri, vatandaşların daha dikkatli olmalarını gerektiğini ve kendini polis, savcı, jandarma olarak tanıtanlara inanmamaları uyarısında bulunarak dikkatli olmalarını istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknosa’nın Atatürk projesi “Yılın En İyisi” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında yapay zeka teknolojisiyle Atatürk'ün sesini gerçeğe en yakın haliyle elde eden Teknosa, bu projesiyle MIXX Awards Türkiye'den “Yılın En İyisi” ödülü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknosa, yılın en iyi dijital çalışmalarını değerlendiren MIXX Awards'tan (Marketing and Interactive Excellence) dört ödülle döndü.

Teknosa, “İkinci yüzyılda da en büyük armağan: Türkiye Cumhuriyeti” projesiyle kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Atatürk'ün kendi sesinden daha önce hiç duyulmayan sözlerini yapay zeka teknolojisiyle elde eden Teknosa, “Yılın En İyisi” ödülünün yanı sıra “Cumhuriyetin 100. Yılı” ve “Deneysel ve Yenilikçi” kategorilerinde “Altın Mixx” ödülünün, “Dijital Ses Reklamcılığı” kategorisinde ise “Bronz Mixx” ödülünün sahibi oldu.

Teknosa adına ödülleri pazarlama ekipleri aldı.