Yenice Kaymakamı Köylülerle Buluştu

Yenice Kaymakamı Köylülerle Buluştu

Yayın: 02.09.2018 21:59
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün Genelgesi doğrultusunda Yenice İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Hüseyinbeyoğlu köyünde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

apılan toplantıya daire amirleri de katıldı.

Hüseyinbeyoğlu köyünde yapılan vatandaşla buluşma toplantısında, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel’e köy muhtarı Mustafa Acar köy hakkında kısa bilgi verdikten sonra köyün sorunlarını anlattı. Sorunların bir kısmı mahallinde daire amirleri ile birlikte çözülürken, bir kısmı da ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çözüme kavuşturulmak üzere not alındı. Vatandaşlardan söz alanların sorunları Kaymakam Muhammet Fatih Demirel ve daire müdürleri tarafından cevaplandırıldı.

Vatandaşlar ise yaptıkları değerlendirmede; böyle bir toplantının tertip edilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtirlerken,bu tür toplantıların sorunları çözülmesi açısından çok verimli olduğunu ifade ettiler.

Yenice Kaymakamı Muhammed Fatih Demirel ise yaptığı kısa açıklamada; Devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirtirken, “Halkımızla bir araya gelerek ilçe sorunlarını konuşmak ve çözüme kavuşturmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkla buluşma toplantılarımız devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.