Yenice Ormanları Gözetim Altında

Yenice Ormanları Gözetim Altında

Yayın: 09.08.2021 21:54
Paylaş:
A+ A-

(Tuğba Yılmaz) Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan yoğun yangın olaylarının ardından, Yenice ormanları, koruma ve gözetim altında tutulmaya başlandı. Yenice Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Yenice Jandarma Komutanlığı ve Yenice Emniyet amirliği personeli, gözlerini ormanlık alanlardan ayırmıyor.

Köy muhtarları ve sivil vatandaşların da Yenice Ormanlarının belirli bölgelerinde gönüllü nöbet tutarak olası bir yangın ya da duman görülmesi durumunda anında müdahale ediliyor. Özellikle köylerde ve yol kenarlarında yakılan semaver vs benzeri küçük ateşlere bile anında müdahale ediliyor. Bunun yanında Yenice’de vatandaşların şüpheli şahıs ve araç görmesi durumunda Polis ve Jandarma birimlerine haber vermeleri istendi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.