Yenice Platformu Toplandı

Yenice Platformu Toplandı

Yayın: 03.10.2017 00:09
Paylaş:
A+ A-

Her ay toplanarak ilçe sorunlarını tartışan ve gündeme taşıyan YENİCE PLATFORMU aylık toplantılarından birini daha yaptı.

Daha önceki toplantılarında yüksekokul ve organize sanayi bölgesi konusunda yoğunlaşma kararı alan platform son toplantısında da bu yönde karar aldı. Platform üyeleri geçtiğimiz günlerde yüksekokulda yeni bölümler açılması konusunda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Refik Polat’ı ziyaret etmiş ve görüş alışverişinde bulunmuştu.

Platformun son toplantısında, yüksekokula yeni bölümler açılması konusunu gündemde tutmak ve YÖK nezdinde girişimlerde bulunmak amacıyla bir imza kampanyasının açılmasının yararlı olup olmayacağı tartışıldı.

Platform üyeleri imza kampanyasının açılmasının yararlı olacağını kabul ettiler ve bunun için ilçe yöneticilerinin de görüşlerinin alınmasının yararlı olacağı fikrinde birleştiler.

Alınan bu karara göre, bu ayın ortalarına doğru Kaymakam Fatih Demirel başta olmak üzere, belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, Yüksekokul Müdürü, Yüksekokul Yaptırma Derneği yöneticileri ile bir toplantı yapılması talebinde bulunulması kararına varıldı.

Platform üyelerinden Sedat Çakıl, Naim Emdi, Muzaffer Şık ve Mehmet Turgut’un yapılacak toplantıyla ilgili organizeyi yapmaları ve ilgililerle görüşmeleri uygun bulundu.

Toplantıya katılma talebinde bulunan ilgililerin kabul etmeleri halinde 15-20 Ekim tarihleri arasında toplantının yapılması, imza kampanyası açılmasının yararlı olup olmayacağının tartışılması ve sonuca göre hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.